Izdvojeno

NAŠ GOST – NATAŠA MILOSAVLJEVIĆ – MIS CRNE GORE 2015 I MANEKENKA

Written by KMB

Piše: Milica Simović

Naš gost je bila Mis Crne Gore za 2015 , bivša manekenka i vlasnica modne agencije Nataša Milosavljević.

– Možete li nam se ukratko predstaviti i reći čime se vi bavite?

Ja sam Nataša Milosavljević , vlasnica modne agencije A.R.Scouting već dvije godine, bivša Mis Crne Gore 2015 i nekadašnja manekenka.

– Šta vas je podstaklo da se bavite manekenstvom?

Ljubav, ljubav prema poslu koji je moj osnovni pokretač za bavljenje ovim poslom. Volim putovanja, volim druženja , volim ovaj posao, volim dobre fotografije i u ovom poslu sam sve to pronašla na jednom mjestu.

– Koliko dugo se bavite manekenstvom?

Prvo moje putovanje i revija je bila sa 16 godina, kada govorimo o internacionalnoj karijeri, a inače bavim se od 14 godine kada sam imala i prvu kampanju upravo u Herceg Novom.

– Na koje stvari jedna manekenka mora da obrati pažnju?

Pa jedna manekenka prije svega mora da obarti pažnju na fizički izgled, to podrazumijeva redovno vježbanje, naravno na kosu, zube , na izgled u potpunosti, da voli ovaj posao, da bude istrajna i nikada ne odustaje i da teži ka svojim snovima, ako je to posao koji voli.

– Da bi jedna djevojka ili djevojčica počela da se bavi manekenstvom šta je to potrebno, na šta mora da obrati pažnju i koji su to kritrijumi po kojima ih birate?

Kriterijumi uvijek postoje kada je fizički izgled u pitanju, ali dosta stvari se da korigovati . Ukoliko imate višak kilograma to se vježbanjem dovede u red, ukoliko imate problematičnu kožu postoje kozmetički tretmani da riješite te probleme. Ima raznih kriterijumi , ali u koliko ste uporni i istrajni uvijek postoji tržište na kojem možete da uspijete , Evropa negdje voli visoke , vitke djevojke, manekenski gradjene bez oblina, dok Azija voli više sa oblinama, znači da za svaku djevojku ima mjesta da se bavi ovim poslom. Minimalna visina kada je riječ o djevojci od 18 godina je 170 santimetara.

– I za kraj našeg razgovora šta preporučujete našim čitateljima?

Preporučujem da se prijave na kasting modne agencije A.R.Scoutinga koji uskoro kreće, okušaju svoju sreću , ukoliko vole ovaj poziv,ako žele da putuju, upoznaju nove ljude, vole dobre fotografije. Svi su dobrodošli pogotovu djeca , za koje imamo nekako najviše razumijevanja i za koje negdje kriterijumi nisu strogi.

About the author

KMB