Zanimljivosti

IZLET NA VUČJE

Written by KMB

Učenici JU OŠ ” Orjenski bataljon ” su protekle sedmice imali organizovan izlet na izletištu Vučje u blizini Nikšića, svoje impresije prenijeće nam Anja Vukasović učenica III/1 i članica novinarske sekcije Bijeljanskog žurnala.

Piše : Anja Vukasović

Osvanulo je divno i sunčano jutro. Ja sam zajedno sa svojim drugaricama i učiteljicom, krenula na Vučje. Svi smo bili veseli i razdragani, znajući da ćemo se lijepo provesti. U autobusu sam sjedela sa svojom drugaricom Martinom. Iza nas su bili naši ostali drugari sa kojima je put bio više nego zabavan.
Usput nam je učiteljica pokazala lijepo vještačko jezero. Vidjeli smo konje i jednog psa koji je ličio na lisicu i vuka. Penjući se uz planinu oko nas se pojavio snijeg, koji je na suncu izgledao kao bijeli tepih. Nismo mogli dočekati da izađemo iz autobusa i da dohvatimo srebrne pahuljice. Uzeli smo sanke, počeli da se sankamo, pravimo Snješka Bijelića i da se grudvamo.
Sunce je vrlo brzo stiglo do prvog brda, a našoj zabavi na snijegu je stigao kraj. Na povratku u autobusu, nas je uhvatio umor, ali smo svi bili srećni zbog lijepog provoda.

About the author

KMB