NVO ”KULTURNA MREŽA BIJELA” MJESTO OKUPLJANJA I STICANJA ZNANJA

Written by Kulturna Mreža
Spread the love

Zahvaljujući dobroj saradnji rukovodstva Mjesne zajednice Bijela i NVO “Kulturna mreža Bijela” dio prostorija u Domu kulture je renoviran za potrebe te organizacije. Uloženo je dosta truda, volje, želje ali i novca, da prostorije privedu namjeni.

-Minulih dana akcija rukovodstva Mjesne zajednice, zainteresovanih mještana i žena iz NVO “Ruža vjetrova” učinila je da se vrata Kulturne mreže otvore. Veliki posao je iza nas. Nova elektro i vodo instalacija, dva renovirana toaleta, prostorija za održavanje dramske i folklorne sekcije, biblioteka, likovna radionica i sala za novinarsku i muzičku sekciju.”, rekla  je za naš Radio  izvršna direktorica NVO “Kulturna mreža Bijela”, Milanka Simović.

Djeca i roditelji nijesu krili zadovoljstvo što su dobili lijep prostor za organizovanje brojnih sekcija kojima će rukovoditi  stručni kadar.

-Kulturna Mreža Bijela ima za cilj afirmaciju, unapređenje i podizanje, na jedan veći nivo, kulturno-umjetničkog života u  Bijeloj. Vrata ove ustanove otvorena su za djecu i omladinu iz susjednih mjesnih zajednica, istakla je Simovićka.

 

About the author

Kulturna Mreža