INTERVJU – LAZAR VUJUIČIĆ IZ BENDA BLACK&WHITE

INTERVJU – LAZAR VUJUIČIĆ IZ BENDA BLACK&WHITE

Reporterka “Bijeljanskog žurnala” Milica Simović, razgovarala je sa članom benda Black & White . Pričali su o muzici, bendu ,planovima. Čućemo i poruku za čitaoce našeg Žurnala.
Mozete li nam reći od kada se bavite muzikom i šta za Vas predstavlja muzika?
Nastupam posljednje tri godine, a kao dijete sam išao u muzičku školu. Svirao sam harmoniku. Muzika je moja prva ljubav i vječita inspiracija, dan bez muzike je nezamisliv.
Šta nam možete reći o bendu i repertoaru?
Moj bend se trenutno sastoji od člana, Kolega Goran Jocović (inače iskusan pjevač) po potrebi nas bude i više, i ja. Repertoar je veoma širok, radili sa klavijaturom ili sa gitarom koju takodje sviram. Bukvalno pjevamo skoro sve osim opere. Jedni smo od rijetkih koji mogu recimo samo strani repertoar da rade. Inače imamo repertoar od nekoliko hiljada pjesama raznih pravaca.
Kakvi su vasi planovi za predstojeći period?
Trenutno imamo dogovorene nastupe za slledeći vikend,- petak i subotu u konobi “Akustik” u Kotoru, manifestaciju u organizaciji Udruženja žena “Ruža vjetrova” ,Mjesne zajednice Bijela i Kulturne mreže Bijela 23.12.2018. te nastupamo za novogodisnje praznike u elitnom hotelu ACD u Meljinama, gdje ćemo zabavljati noć uoči dočeka i sjutra dan repriza programa.
Šta biste poručili čitaocima našeg “Bjeljanskog žurnala” i članovima “Kulturne mreže Bijela”?
Drago mi je da ste za veoma kratko vrijeme uspjeli da afirmišete veliki broj djece iz Bijele i okoline u nekoj od sekcija, što je za svaku pohvalu. Dugo je trebalo da se nešto ovako dobro desi Bijeloj, i zato pohvale i Mjesnoj zajednici Bijela. Čitaocima “Bijeljanskog žurnala” bih najprije poželio srećne novogodišnje praznike, da ih u zdravlju i veselju provedu i da svi zajedno pomognemo Bijeloj da se jos više kulturno uzdiže, a i u svakom drugom pogledu. Svi možemo sa nekom sitnicom da pomognemo mjestu.