Društvo Izdvojeno

ZA LUKIN OSMIJEH

Written by KMB

Omladinski klub Kulturne mreže Bijela u nedelju od 19h u amfiteatru Doma kulture Bijela organizuje humanitarni koncert ” ZA LUKIN OSMIJEH”. Sva prikupljena sredstva u ovoj akciji biće donirana za liječenje našeg malog mještanina Luke Miliše oboljelog od celebralne paralize.
Ovo je prva akcija omladinskog kluba Kulturne mreže Bijela, koji je formiran prije dva mjeseca i koji nezavisno radi pod okriljem Kulturne mreže Bijela. Omladinski klub je nastao posle niza radionica koje je organizovao sekretarijat za obrazovanje i kulturu opštine Herceg Novi kao potreba mladih da se uključe aktivno u rad zajednice sa svojim idejama. Omladinski klub je otvoren za sve mlade koji žele i imaju vremena za druženje i razmjenu ideja.
Učešće na humanitarnom koncertu su uzeli: Folklorni ansambl Bijela, djeca vrtića Naša radost iz Bijele, učenici OŠ Orjenski bataljon iz Bijele kao i iz područnih odjeljenja Baošići, Đenovići i Kamenari, Black&White band, udruženje žena Ruža vjetrova, članovi novinarske i likovne sekcije Kulturne mreže Bijela, Aljoša i Jakša Roganović,Mjesna zajednica Bijela, članovi omladinskog kluba Kulturne mreže Bijela i gost iznenađenja.
Pozivamo sve ljude velikog srca i dobre volje da pomognu našu akciju – poručuju naši mladi.

About the author

KMB