Društvo Izdvojeno

BIJELJANI VELIKOG SRCA

Written by KMB

Prepuni amfiteatar Doma kulture u Bijeloj u nedelju veče je bio preplavljen velikim nabojem emocija, pomiješanih osjećanja, bilo je i suza, ali i puno osmjeha i srca ispunjenih radošću. Okupili su se mještani Bijele, Baošića, Kamenara… i pokazali svoju humanost i brigu o svakom članu svoje zajednice i svome odnosu prema svima njenim članovima.

Prodajom ulaznica za humanitarni koncert prikupljeno je 1268,50 eura koje su uplaćene na ziro račun Lukine majke za pomoć u njegovom liječenju. Akcija prikupljanja pomoći će se nastaviti do petka do kada će svi moći da uplate novac na podračun Kulturne mreže Bijela koji je namijenjen za prikupljanje pomoći za Luku 510-102254-89 sa naznakom ” ZA LUKIN OSMIJEH”. Do sada je na ziro račun uplaćeno oko 200 eura. Pored ovoga djeca učesnici su pripremili mnogobrojne poklone koje su uručili Luki za njegov 10 rođendan, nije izostala ni rođendanska torta od naših dragih žena iz udruženja Ruža vjetrova koju je Luka dobio uz pjesmu njegovog omiljenog pjevača Boba Milanovića.

Omladinski klub Kulturne mreže Bijela, kao i uprava Kulturne mreže Bijela se zahvaljuje svim učesnicima programa, svim ljudima koji su dali doprinos na bilo koji način i pretvore ovo divno nedeljno popodne u jedan veliki OSMIJEH ZA LUKU.

About the author

KMB