HUMANITARNI BAZAR POSVEĆEN MIRKU VLAHOVIĆU

Spread the love

Humanitarni bazar biće se održati u utorak 𝟐𝟏.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟏. u igraonicu Klara u Bijeloj. Bazar se organizuje radi prikupljanja sredstava kako bi se pomogla porodica preminulog Mirka Vlahovića, nekadašnjeg PRVAKA EVROPE , kik-boksera iz Crne Gore i osvajača medalja na Svjetskim i Evropskim prvenstima koji je preminuo u 48 godini života.


Program će trajati 4h, i djeca će imati priliku sa @stardust_bytijana da u periodu od 17:00h – 19:00h prave kreativne stvari, nakon čega će roditelji da kupuju u periodu od 19:00h – 21:00h.


Cijena ulaznice za dijete je 3,00€ , a prilog od prodaje ulaznica i dječijih radova, kao i sav prihod od konzumacije pica u igraonici u toku dana biće uplaćen na žiro račun porodici Mirka Vlahovića . Iz igraonice Klara upućuju apel za sve zainteresovane da daju svoj doprinos i da pomognemo porodici velikog i proslavljenog Mirka. Takodje, zamolili su da prijave za svoju djecu šaljete do ponedjeljka. Nadamo se velikom odazivu! Naše malo, nekome znači puno! Pokažimo svoju humanost, utorak 𝟐𝟏.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟏.