HUMANITARNI BAZAR POSVEĆEN MIRKU VLAHOVIĆU

Written by KMB
Spread the love

Humanitarni bazar biće se održati u utorak 𝟐𝟏.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟏. u igraonicu Klara u Bijeloj. Bazar se organizuje radi prikupljanja sredstava kako bi se pomogla porodica preminulog Mirka Vlahovića, nekadašnjeg PRVAKA EVROPE , kik-boksera iz Crne Gore i osvajača medalja na Svjetskim i Evropskim prvenstima koji je preminuo u 48 godini života.


Program će trajati 4h, i djeca će imati priliku sa @stardust_bytijana da u periodu od 17:00h – 19:00h prave kreativne stvari, nakon čega će roditelji da kupuju u periodu od 19:00h – 21:00h.


Cijena ulaznice za dijete je 3,00€ , a prilog od prodaje ulaznica i dječijih radova, kao i sav prihod od konzumacije pica u igraonici u toku dana biće uplaćen na žiro račun porodici Mirka Vlahovića . Iz igraonice Klara upućuju apel za sve zainteresovane da daju svoj doprinos i da pomognemo porodici velikog i proslavljenog Mirka. Takodje, zamolili su da prijave za svoju djecu šaljete do ponedjeljka. Nadamo se velikom odazivu! Naše malo, nekome znači puno! Pokažimo svoju humanost, utorak 𝟐𝟏.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟏.

About the author

KMB